26 strakke pakjes verzameld in één Mini

Aantal bezoekers vandaag: 0

Mini Cooper blijkt vrouwenauto

27-1 - 15:14

Mini’s, Smarts en andere kleine auto’s hebben vaak een bepaalde aantrekkingskracht op vrouwen. Merkwaardiger is dat sommige vrouwen zich echter willen verzamelen in zo’n auto. Eind vorig jaar zagen we 19 vrouwen in een Smart. Het kan nog gekker, want nu zien we 26 chicks in een Mini Cooper.

Wij mannen weten dat een stadsbus een handiger vervoermiddel is als je met alle geweld alle 26 in dezelfde auto wilt zitten. Liever dan de stadsbus pakken we echter de auto, en als er dan een keer 26 zitplaatsen nodig zijn gaan we gewoon met een paar auto’s.
Zo niet de dames van dansgroep Pilobolus. Die hesen zich in een strak wit pakje en keken vervolgens of ze in een Mini Cooper zouden passen. Het antwoord? Ja, het bleek te kunnen.

Een nogal blij uitgevallen type van het Guiness Book of Records verkondigt aan de minstens zo blij uitgevallen presentator dat dit een nieuw wereldrecord is. Het had allemaal iets te maken met een bedrijf dat EMC heet en van alles schijnt te weten over slimme opslagcapaciteit. Als ze daar echt verstand van hadden, hadden ze de dames wel even uitgelegd dat er slimmere manieren zijn om met de hele dansgroep op pad te gaan...
Via Autoblog
Auteur: Perry Snijders  Fotografie: Onbekend
3

Reacties (3) van bezoekers

535d
28-1-2011 14:13
Leuke actie, flexibele grietjes hehehehe
27-1-2011 20:54
je zou maar net 2 borden snert hebben gegeten :-)
erik s
27-1-2011 16:29
Prachtige pakj, euh leuke aktie, zo met die mini bedoel ik natuurlijk....!
Uw reactie:
Naam:
Email:
Bericht: