Porno: Spa, Porsches en Ferrari's

Aantal bezoekers vandaag: 0

Tientallen exclusieve auto's tijdens Gran Turismo Spa-Francorchamps

13-4 - 0:59

De AutoRAI noemt zichzelf het grootste autofeest van Nederland. Een autofeest? Met stilstaande auto’s? Dat klinkt niet erg waarschijnlijk. Dan komt het evenement Gran Turismo Zandvoort meer in de buurt. Komende vrijdag rijden tientallen Ferrari’s, Porsches en andere sportauto’s op het circuit. Dinsdag deden diezelfde auto’s Spa-Francorchamps aan.

Op de deelnemerslijst stonden niet minder dan zeven Nissan GTR’s. Ook stonden er maar liefst twaalf Ferrari’s op die lijst. Die ene deelnemer die met een Ford Focus RS500 verscheen, reed vandaag dan ook met een van de exclusievere auto’s. Datzelfde geldt voor de deelnemer met de Alfa Romeo Giulietta QV. En die witte BMW? Ja, dat is inderdaad een 1 M Coupé!

Komende vrijdag strijkt het circus neer op Zandvoort. Op de tribune na is het circuit dan echter afgesloten voor bezoekers. Driving Fun is er echter bij, dus reken erop dat je de foto’s hier zult zien. De auto’s die op Zandvoort zullen rijden, zullen voor een groot deel dezelfde auto’s zijn als de auto’s die je hier op de foto’s ziet.


Foto's: Dennis Noten
Auteur: Perry Snijders  Fotografie: Driving-fun.com team
3

Reacties (3) van bezoekers

Gijs
13-4-2011 10:39
@ ErikMartijn, da's een Mansory Cyrus.
13-4-2011 9:04
Lekker kluitje auto's weer. Spa blijft onverslagen als het gaat om sfeer en baanbeleving. IMO!
ErikMartijn
13-4-2011 1:45
Wat voor Aston Martin is dat op de foto? Geen one-77 toch? Of wel... Ze lijken ook allemaal zo op elkaar....
Uw reactie:
Naam:
Email:
Bericht: