Wordt deze e-mail niet correct weergegeven? Bekijk deze dan in je browser.

Trackdays in maart

Voor wie deze maand nog lekker wat rondjes wil rijden hebben wij nog enkele mogelijkheden op diverse circuits.
 
Zo hebben wij op ZATERDAG 20 MAART een dag op Racepark Meppen, deze dag duurt van 09:00 tot 17:00. Het is mogelijk om deel te nemen aan de ochtendsessie (09:00 - 12:00) vanaf €200, deelnemen aan de middagsessie (12:00 - 17:00) kan vanaf €240 en deelname aan hele dag kan vanaf €350.
 
Op WOENSDAG 24 MAART organiseren wij onze volgende dag op TT-Circuit Assen, dit is een exclusive day waarbij maximaal 40 auto's worden toegelaten. De kosten voor deze dag zijn €450 (ledenprijs), voor Black leden van onze Business Club kost deze dag €225 en een dag van hun abonnement.
 
Ook op Circuit Zandvoort organiseren wij deze maand nog een trackday, namelijk op ZATERDAG 27 MAART. Deze dag hebben wij een iets aangepast tijdschema omdat deze dag ook Dutch Superlap gereden wordt. Hierdoor zijn de kosten slechts €300 (ledenprijs).
Het tijdschema voor deze trackday is als volgt:
11:30 - 13:00 | Open pitlane rijden
13:40 - 15:10 | Open pitlane rijden
 
De inschrijving voor het Dutch Superlap seizoen is net geopend! Wij mogen gelukkig dit evenement weer organiseren, door de corona maatregelen die nu nog gelden, mag er echter nog geen prijsuitreiking gehouden worden.  Zet jij de snelste ronde neer? Schrijf je dan snel in voor het hele seizoen Dutch Superlap of ronde 1 op ZATERDAG 27 MAAR, Circuit Zandvoort.
 
Onze licentiecursus van ZATERDAG 20 & ZONDAG 21 maart op Racepark Meppen kan ook doorgaan! We hebben nog enkele plekken vrij, dus als je nog snel je licentie wil halen voor het raceseizoen start, geef je dan meteen op!
 
Wil je niet lang wachten bij het inschrijven? Vul nu al online je vrijwaring in via deze link.
Nu aanmelden!

DFAcademy organiseert dit jaar nog drie Licentiecursussen & Masterclasses!

De cursusdata in 2021 zijn als volgt:
Op 20 & 21 maart organiseert DFAcademy.nl in samenwerking met Michel Schaap een licentiecursus op Racepark Meppen. Het volgen van een licentiecursus is één van de leukste dingen die je kunt doen, omdat je deze dagen zeer intensief met autorijden bezig bent en heel veel leert.
Meer informatie!

De DFTrackdays in februari & maart

Inschrijven!
 
 
 
 
 
Voor meer informatie en/of vragen:
info@driving-fun.com
+31(0)6 50 21 28 47